Regulament pagină de Facebook

Bine ai venit pe pagina oficială a ansamblului rezidențial PALLADIUM RESIDENCE! Pentru o mai bună funcționare a acestei pagini și pentru a evita situațiile neplăcute, te rugăm să citești cu atenție regulile de mai jos.

Respectul față de opiniile celorlalți, chiar și atunci când nu suntem de acord cu părerile lor, trebuie să existe în permanență. Jignirile de orice fel sau limbajul licențios vor duce la ștergerea comentariului, fără a fi necesare avertizări prealabile. Dacă limbajul nepotrivit continuă, acest lucru duce la blocarea persoanei care îl folosește.

Înainte să răspundeți unei întrebări sau să vă exprimați părerea, evaluați situația și nu răspundeți decât dacă considerați că puteți ajuta. Cei care comentează pe pagina noastră de Facebook caută informații și lămuriri, nu doresc să fie jigniți sau luați în derâdere.

În situațiile în care cineva solicită o lămurire de la noi, recomandăm ca mai întâi să așteptați răspunsul nostru și abia apoi să vă exprimați părerea. Situațiile diferă de la o persoană la alta, situațiile financiare diferă de la un client la altul, iar sfatul dvs. ar putea să nu se potrivească situației în cauză. Prin urmare, ați putea oferi un sfat greșit, ceea ce ar însemna ca cel care solicită detalii referitoare la achiziția unui imobil primește informații contradictorii: cele oficiale, de la noi și cele neoficiale și posibil eronate (în funcție de detaliile speței).

Pagina oficială a ansamblului rezidențial PALLADIUM RESIDENCE promovează respectul față de limba română. Nu va fi acceptata nici o jignire la adresa ei. Spunem NU prescurtărilor, înlocuirilor cu “k” a literei “c” sau orice alt fel de limbaj nepotrivit!

Publicitatea nu este acceptată – produse, bloguri, site-uri personale sau nu. În cazul în care se dorește publicitate, vă rugăm să trimiteți mesaj pe adresa vanzari@apartamentepallady.ro pentru a discuta un eventual parteneriat.

Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare, iar toate informațiile de pe această pagină sunt cu caracter pur informativ. Pentru o ofertă personalizată și pentru toate detaliile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie, vă invităm la sediul nostru din Theodor Pallady nr. 47, Clădirea HBC, parter, pentru o întâlnire cu unul dintre consultanții noștri de vânzări. Pentru stabilirea întâlnirii ne puteți suna la 0759.111.123 sau ne puteți lăsa într-un mesaj numărul dvs. de telefon și vă vom contacta noi în cel mai scurt timp.

TVA-ul este de 5% în condițiile prevazute de lege.

Ne rezervăm dreptul de a alege cine ne vede și cine nu ne vede postările. Eliminarea din pagină se va face fără nici un fel de avertizare în cazul în care se încalcă regulile paginii.

Program vizionări

L-V: 9:00 - 18:00
S-D: 10:00 - 16:00

Telefon: 0759.111.123

* Programul poate suferi modificări.

Localizare proiect

Palladium Residence 1: str. Gura Caliței 4-32, Sector 3, București
la 700m de stația de metrou Nicolae Teclu, Bulevardul Theodor Pallady

Palladium Residence 2: Drumul Gura Calitei 61-71, sector 3, Bucuresti

Palladium Residence © 2017 Toate drepturile rezervate.