Termeni şi condiţii de aplicare a OFERTEI “APARTAMENTE ADAPTATE BUGETULUI TĂU”

“APARTAMENTE ADAPTATE BUGETULUI TĂU” este o ofertă pusă la dispoziţie de Societatea Jacob Gardens cu sediul în Splaiul Unirii nr. 191, corpul B, parter, spatiul 2, sector 3, Bucuresti, denumită în continuare Dezvoltatorul ansamblurilor rezidenţiale PALLADIUM RESIDENCE 1 şi PALLADIUM RESIDENCE 2.

Oferta se adresează tuturor persoanelor fizice şi juridice interesate de accesarea promoţiei, in termenii şi condiţiile generale enumerate mai jos:

1. Valabilitatea ofertei este 25.05 – 15.07. 2020
2. Oferta este valabilă în limita unităţilor disponibile spre vânzare
3. Oferta nu se cumulează cu alte promoţii în vigoare sau care urmează săă fie afişate de către Dezvoltator
4. Preţurile prezentate în oricare din mediile de comunicare a ofertei nu conţin TVA
5. Dezvoltatorul îşi rezervă dreptul exclusiv de a modifica sau schimba termenii şi condiţiile prezentei oferte. Modificările vor fi făcute publice pe website-ul apartamentepallady.ro. În acest sens, participanţii vor accesa periodic pagina site-ului în vederea luării la cunoştinţa a condiţiilor aplicabile.

 

PALLADIUM RESIDENCE 1 – oferta se aplică exclusiv apartamentelor TIP 3 şi TIP 5

a. La achiziţia unui apartament cu 2 camere TIP 3 se oferă cu titlu gratuit, ca bonus, un loc de parcare in parcarea supraetajată situat la etajul 4 sau 5 în valoare de 4.500€ + TVA. Clienţii care intră in legătură directă cu consultanţii de vânzări la punctele de lucru ale Dezvoltatorului, pot beneficia ca rezultat direct al negocierilor purtate între părţi, de un discount suplimentar.
b. La achiziţia unui apartament cu 3 camere TIP 5 se oferă cu titlu gratuit, ca bonus, un loc de parcare în parcarea supraetajată situat la etajul 2 sau 3 in valoare de 5.000€ + TVA. Clienţii care intră în legătură directă cu consultanţii de vânzări la punctele de lucru ale Dezvoltatorului, pot beneficia ca rezultat direct al negocierilor purtate între părti, de un discount suplimentar.
c. Achiziţia apartamentelor în sistemul Rate la Dezvoltator se poate accesa pe o perioadă de până la maxim 5 ani. IMPORTANT: ofertele de la literele a. şi b. nu sunt valabile pentru achiziţia imobilului în sistemul Rate la Dezvoltator.

 

PALLADIUM RESIDENCE 2 – oferta se aplică tuturor apartamentelor aflate în portofoliul dezvoltatorului, în următoarele condiţii:

a. Pentru achiziţia oricărui tip de apartament în BLOCUL 1 se oferă un discount de 1.500€ + TVA din preţul integral al locului de parcare teran în valoare de 3.500€ + TVA.
b. Pentru achiziţia oricărui tip de apartament în BLOCUL 2 se oferă cu titlu gratuit, ca bonus, un loc de parcare teran în valoare de 3.500€ + TVA. Clienţii care intră în legatură directă cu consultanţii de vânzări la punctele de lucru ale Dezvoltatorului, pot beneficia ca rezultat direct al negocierilor purtate între părţi, de un discount suplimentar.
c. Achiziţia apartamentelor prin sistemul Rate la Dezvoltator se poate accesa pe o perioadă de până la maxim 5 ani, exclusiv pentru tipurile 2, 3 şi 4. Apartamentele tip 1 NU fac obiectul acestei modalităţi de achitare a preţului. IMPORTANT: ofertele de la literele a. şi b. nu sunt valabile pentru achiziţia imobilului în sistemul Rate la Dezvoltator.

Program vizionări

L-V: 9:00 - 18:00
S-D: 10:00 - 16:00

Telefon: 0759.111.123

* Programul poate suferi modificări.

Localizare proiect

Palladium Residence 1: str. Gura Caliței 4-32, Sector 3, București
la 700m de stația de metrou Nicolae Teclu, Bulevardul Theodor Pallady

Palladium Residence 2: Drumul Gura Calitei 61-71, sector 3, Bucuresti

Palladium Residence © 2017 Toate drepturile rezervate.