Anul acesta a început cu multe oferte, care de care mai atrăgătoare și continuă cu și mai multe promoții. Orice fel de achiziție ai dori să faci, nu se poate să nu beneficiezi de vreun discount sau pachet promoțional.
Și toate acestea pentru că ne dorim ca tu să beneficiezi de cât mai mult confort financiar în achiziția unui apartament, fie că îl cumperi ca investiție, fie că dorești să îl transformi în „ACASĂ”.

Pentru a-ți fi mai ușor să urmărești toate ofertele valabile în această perioadă, am adunat la un loc toate promoțiile, într-o listă detaliată:

► Până pe 30 iunie 2019, pentru apartamentul cu 2 camere TIP 2 și TIP 2 PLUS, din blocurile 6- 7, clienții au la dispoziție următoarele variante din care pot alege, în funcție de ceea ce li se potrivește mai bine:

1. ACHITARE INTEGRALĂ
• Discount de 2.000 €
SAU
• Loc de parcare în parcarea supraetajată la prețul de 3.000€. DISCOUNT 3.900€ (prețul unui loc de parcare în parcarea supraetajată este de 6900€). Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii iunie.

2. AVANS 15% și diferența la semnarea contractului de vânzare-cumpărare
• Boxă în valoare de 2.000€ și taxe notariale incluse. Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii iunie.

► În perioada 1 aprilie– 30 iunie 2019, pentru apartamentul cu 3 camere TIP 5, din blocul 6-7, clienții pot opta pentru una dintre următoarele promoții:

1. ACHITARE INTEGRALĂ
• Discount de 5.000 €
SAU
• Bonus loc de parcare în parcarea supraetajată si discount de 2.000 euro

2. AVANS 15% și diferența din credit ipotecar
• Bonus loc de parcare în parcarea supraetajată.

Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii iunie.

►De asemenea, pentru a facilita achiziția unui loc de parcare, echipa Palladium Residence a gândit 3 oferte de nerefuzat:

1. LOC DE PARCARE ÎN TRANȘE
Până la sfârșitul lunii iunie, poți plăti un avans de 2.500 euro + TVA pentru un loc de parcare subteran, iar diferența de preț până la 6.900 euro + TVA o poți achita peste 4 ani, fără costuri suplimentare pentru tine.

2. PACHET LOC PARCARE SUBTERANĂ ȘI BOXĂ
Pentru a avea suficient loc și pentru schiuri și pentru borcane, dar și pentru bicicleta copilului sau a ta, poți avea la pachet un loc de parcare subteran și o boxă (în valoare de maximum 2.000 euro) la prețul de 6.900€. Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii iunie.

3. ACHITARE INTEGRALĂ
• La achitarea integrală a unui loc de parcare subteran, clientul va plăti până la sfârșitul lunii iunie 4.500 euro + TVA, în loc de 6.900 euro + TVA.
• La achitarea integrală a unui loc de parcare teran pe tronsonul 357-378, clientul va plăti până la sfârșitul lunii iunie 3.500 euro + TVA.
• La achitarea integrală a unui loc de parcare teran pe tronsonul 379-415, clientul va plăti până la sfârșitul lunii iunie 3000 euro + TVA.

În ceea ce privește modalitatea de plată, echipa Palladium Residence este foarte flexibilă, având și un departament special dedicat consilierii financiare pentru descoperirea celei mai bune oferte de finanțare de pe piață.

Pentru a afla mai multe detalii despre aceste oferte, poți discuta direct cu consultanții de vânzări, sunând la 0759.111.123.