La achiziția unui apartament, mulți dintre clienții noștri doresc să cumpere și un loc de parcare. Iar pentru a facilita achiziția unui loc de parcare, echipa Palladium Residence a creat câteva oferte care vin în sprijinul bugetului clienților noștri.

1. LOC DE PARCARE ÎN TRANȘE
Până la sfârșitul lunii iunie, poți plăti un avans de 2.500 euro + TVA pentru un loc de parcare subteran, iar diferența de preț până la 6.900 euro + TVA o poți achita peste 4 ani, fără costuri suplimentare pentru tine.

2. PACHET LOC PARCARE SUBTERANĂ ȘI BOXĂ
Pentru a avea suficient loc și pentru schiuri și pentru borcane, dar și pentru bicicleta copilului sau a ta, poți avea la pachet un loc de parcare subteran și o boxă (în valoare de maximum 2.000 euro) la prețul de 6.900€. Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii iunie.

3. OFERTE PENTRU ACHITAREA INTEGRALĂ
• La achitarea integrală a unui loc de parcare subteran, clientul va plăti până la sfârșitul lunii iunie 4.500 euro + TVA, în loc de 6.900 euro + TVA.
• La achitarea integrală a unui loc de parcare teran pe tronsonul 357-378, clientul va plăti până la sfârșitul lunii iunie 3.500 euro + TVA.
• La achitarea integrală a unui loc de parcare teran pe tronsonul 379-415, clientul va plăti până la sfârșitul lunii iunie 3000 euro + TVA.

În ceea ce privește modalitatea de plată, echipa Palladium Residence este foarte flexibilă, având și un departament special dedicat consilierii financiare pentru descoperirea celei mai bune oferte de finanțare de pe piață.

Pentru a afla mai multe detalii despre aceste oferte, poți discuta direct cu consultanții de vânzări, sunând la 0759.111.123.

* Oferta este supusă unor termeni și condiții și se poate modifica fără notificare prealabilă.
** Oferta nu se cumulează cu alte promoții în vigoare.
*** Prețurile nu conțin TVA.
Valabilitate: 30.06.2019
CUMPĂRĂ ACUM! Acestea sunt ultimele blocuri din PALLADIUM RESIDENCE!