La solicitarea numeroșilor clienți care se simt deja ACASĂ în ansamblul rezidențial Palladium Residence, ne-am hotărât să reactivăm una dintre ofertele noastre anterioare.
Știm că investiția într-un apartament poate fi epuizantă din punct de vedere financiar. În plus, mașina ta nu poate rămâne neprotejată, expusă capriciilor vremii și situațiilor neprevăzute, mai ales având în vedere iarna timpurie de care avem parte anul acesta.

Mai știm și cât de plăcut este să îți găsești mașina în stare optimă atunci când pleci la serviciu, în vizită la prieteni sau în concediul de iarnă.
Prin urmare, începând cu 19 decembrie, poți beneficia de oricare dintre cele 2 oferte de mai jos:

◊ Îți dorești un loc de parcare subteran, dar nu ai toți banii pentru achiziționarea acestuia? Acum poți plăti un avans de 2.500 euro, iar restul sumei îl poți achita peste 4 ani, fără costuri suplimentare pentru tine.

◊ Știi toate lucrurile acelea din casă pentru care, practic, nu mai ai loc, dar nu vrei să te desparți de ele, cum ar fi schiurile, borcanele pentru conservele de iarnă, bicicleta copilului sau a ta? Ei bine, poți avea la pachet un loc de parcare subteran și o boxă la prețul de 6.900€.

Pentru mai multe detalii, te rugăm să îți contactezi consultantul de vânzări.

Îți reamintim prețurile locurilor de parcare subterane și boxelor:
LOC DE PARCARE SUBTERAN: 6.900 euro
BOXĂ: de la 1.800 euro

* Oferta este supusă unor termene și condiții și se poate modifica fără notificare prealabilă
*** Prețurile nu conțin TVA.